michelvogel.reismee.nl

ByeBye Holland, Hello World

Lieve Blog Lezers,

Het is inmiddels 5 mei, de tijd vliegt. Zo sta je nog op het bevrijdingsfestival van Zwolle uit je dak te gaan en zo ben je lekker bij je ouders thuis om je nog even lekker te laten verwennen. Morgen is het zover, het avontuur gaat beginnen!

Om 15.30 morgenmiddag zal mijn vliegtuig vertrekken van Schiphol. Met een kleine tussenstop van 3 uur in Dubai vlieg ik direct door naar Bangkok, Thailand.

Nu inmiddels de veiligheidssituatie in Bangkok weer redelijk onder controle is, staat niks meer een onvergetelijk avontuur in de weg.

Ik heb er ontzettend veel zin in. Natuurlijk zal ik jullie allemaal (een beetje) gaan missen;).

Alle berichtjes via dit blog of hyves/facebook zal ik natuurlijk proberen zoveel mogelijk te beantwoorden. Blijf daarom in grote getalen posten!

Als je nou denkt, waarom staat Michel nou met z'n raar petje op de foto (I Love Firemen). Dat is een overgewaaide gewoonte/afspraak vanuit Ljouwert.

Zal aan jullie denken!

Lao Jer Gun,

Michel

Kirsten

Lieve schat,
Hoop dat je vandaag nog heerlijk hebt genoten in Zwolle.
Kan niet wachten op je verhalen!
Wees lief voor Anouk en tot over een heleboel maanden!
xx

Brenda

Poppetje...
Daar ging je dan... Uitgevlogen net als pino! Dank je wel voor je lieve berichtje vanmiddag! Ik heb de laptop besteld (incl. camera en mic.) dus skypen is keine probleem! Zet ik je naast me op de bank, een dvd-tje van Friends erin, en het is net of je hier bent!

Heeel veel plezier! En... Keep me posted!

Tip van Jip: Blijf uit de buurt van de Lady-boys! ze zijn te herkennen aan; 'to good to be true' ;)