michelvogel.reismee.nl

Het begint weer te kriebelen..

Veel mensen vroegen mij zo vlak voordat ik vertrek ga je ook weer van die 'mooie' verhaaltjes schrijven. Ik had er eigenlijk nog niet eens over nagedacht. Nu ik mijn reismee pagina weer open, zie ik dat ik voor het laatst genotuleerd heb op 28 november 2010. Dat is lang geleden en wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel.
Het laatste verhaal wat ik schreef dat ging over mijn belevenissen in Azie in het jaar 2010. Nu ik dat zo zit terug te lezen, verschijnt er een kleine glimlach op mijn gezicht. Ik mag weer... Het begint dan toch misschien weer een beetje te kriebelen.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik er eigenlijk nog helemaal niet mee bezig ben geweest de afgelopen weken. Buiten het boeken van de tickets, regelen van de juiste visa's ben ik nog niet bepaald zenuwachtig. In tegenstelling tot de vorige keer toen het zweet mij al weken van te voren over de rug gleed (misschien ook wel een beetje door de tijdsdruk van mijn scriptie
Wink
Het zal komende week vast nog wel komen, het blijft natuurlijk wel heel bijzonder en een beetje speciaal.
Ook mijn partner in crime Meneer Siegersma blijft onverwacht rustig alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik vind het super tof dat Hidde zich vrijblijvend heeft aangeboden om de wonderde wereld van China eens met eigen ogen te gaan bewonderen
Wink
Hidde zal mij gaan ondersteunen in de eerste 4,5 week als we een roadtrip gaan doen langs de Zuid Oost kust van China. We zullen onder andere een pitstop maken in Shanghai, Beijing, Hong Kong & Macau (verdere tips zijn zeker nog welkom!)
Onder het genot van een biertje op Koh San Road in Bangkok zal ik ervoor zorgen Monsieur Hidde weer veilig en wel in Nederland aankomt.
Terug Hidde in het vliegtuig geniet van een overheerlijk glaasje champagne stap ik in de bus richting Cambodja. Zoals eerder te lezen viel / terug te lezen valt ben ik in 2010 al voor lange tijd in dit prachtige land geweest om mij in te zetten voor Stichting Cambodia Dutch.
Ik zal mij dan ook nu weer 5,5 week verdienstelijk gaan maken voor deze te gekke stichting. Om een extra helpende hand toe te steken aan de stichting, hadden Leevie Keijzer en ik besloten om een fundraise actie op te starten. Met grote blijdschap kunnen we nogmaals melden dat de actie een groot maar dan ook groot succes was!
Samen met jullie fantastische inzet hebben we een bedrag ingezameld van € 5127,- en counting.
Dit bedrag neem ik in zijn volledigheid mee om daar gelijk mooie projecten op te starten. Zo komt er een uitbreiding van de medische post, nieuwe huisjes gebouwd & waterputten geslagen.
De komende weken probeer ik deze blog zo goed mogelijk te voorzien van leesvoer en zal ik proberen om er ook wat kiekjes bij te doen voor de liefhebber.
Zoals Tombaah Zeeker & Flokkie Flokstra zo mooi kunnen zeggen
We gaan begonnen!

Roeland

Have fun ouwe!

Kirsten

Klinkt wederom waanzinnig Michel! Ga je volgen!

Minke

super Mies, wat ga je toch weer leuke dingen doen! Ik ga je/jullie volgen! pas op jezelf!

Minke G ;-)

Tot gauw!

Nanno

Mooi stukje en veel plezier maat

Spandaw

Succes man!
Heel cool

Willemijn

We gaan begonnen! Prachtig !!!
Met deze instelling zal het wel lukken.
Ga jullie volgen met mijn plakkertjes-methode.
L.O.